156 LLM programlar içinde Amerika Birleşik Devletleri for 2024

LLM programlar içinde Amerika Birleşik Devletleri for 2024Filter
    • Concord, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    1 yıl

    Uzaktan Eğitim

    Ingilizce

    ABD'li ve yabancı avukatlar için tasarlanan öğrenciler, tümü kendi evlerinin rahatlığında, sektörün ve alanın ön saflarında yer alan akademik uzmanlardan eğitim alırlar. Bir IP uzmanı olun ve dünyanın sizin için neler hazırladığını görün.

    • Los Angeles, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı

    1 yıl

    Kampüste

    Ingilizce

    Bu program, hukuk diplomasını yabancı bir ülkedeki bir okuldan almış öğrenciler için tasarlanmıştır. Program tamamen özelleştirilebilir ve öğrenciler, ilgi alanları ve hedefleri ile daha yakından ilgili dersleri seçme seçeneğine sahip olacaklar.

    • Boston, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    1 yıl

    Kampüste

    Ingilizce

    Suffolk University Law School Yüksek Lisans: Yaşam Bilimleri (MSLL) yüksek lisans programı, yaşam bilimleri sektöründe kariyer yapmak veya ilerlemek için gerekli bilgi ve araçları kazanmak isteyenler içindir. İster yeni, deneyimli, ister kariyer değişikliği yapmak isteyin, MSLL uzmanlık eğitimi almış profesyoneller için artan talebi karşılar.

    • Dallas, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    36 aylar

    Kampüste

    Ingilizce

    Tam zamanlı veya yarı zamanlı öğrenciler için Vergi Programı Yüksek Lisans Programı (LLM Vergi Kanunu), vergi uygulamalarında uzmanlaşmak isteyen avukatlar için tasarlanmış kapsamlı, ileri derece bir programdır. Sadece vergi kanunlarının teknik uzmanlığına değil, aynı zamanda daha geniş vergi ve maliye politikalarına odaklanmaktadır. Müfredattaki derslerin çoğu, tipik olarak JD düzeyinde vergi derslerinde ele alınmayan konularda anket seviyesi eğitimi sağlar.

    • Fort Worth, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    1 yıl

    Kampüste

    Ingilizce

    Günümüzün küresel, bilgiye dayalı ekonomisinde, gelişmiş bir fikri mülkiyet (IP) hukuku anlayışı edinmek her zamankinden daha önemlidir. İster bir fikri mülkiyet kariyerine devam edin, ister bir start-up'a sahip olun veya ülkeniz için fikri mülkiyet veya teknoloji politikaları oluşturmaya dahil olun, Fikri Mülkiyet alanında benzersiz bir şekilde tasarlanmış Hukuk Yüksek Lisansımız (LL.M.) sizi karmaşık ve her zaman için hazırlayacaktır. gelişen IP ve teknoloji hukuku ortamı. IP LL.M. derecesi, halihazırda ABD dışındaki bir hukuk fakültesinden JD derecesine veya birinci hukuk derecesine sahip olan öğrenciler için tasarlanmıştır. Bu derece, avukatları, ABD hukuk fakültesi mezunlarını ve Teksas Baro Sınavına girmek isteyenler de dahil olmak üzere uluslararası hukuk öğrencilerini hedeflemektedir.

    • Philadelphia, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı

    1 yıl

    Kampüste

    Ingilizce

    Güçlü sıralama Kişisel dikkat. En yüksek değer. Bir LL.M. kazanın JD öğrencileriyle birlikte ders alacağınız Temple University Beasley School of Law 1974 yılında kurulan sıkı bir topluluğun bir parçası haline geldi ve stratejik olarak New York ve Washington DC arasında bulunan uygun fiyatlı Philadelphia kentinde yaşıyor. Kariyerinizi ilerletmek için sizi Temple ailesine katılmaya davet ediyoruz.

    • Miami Gardens, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    2 yarıyıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    LL.M.'ye hoş geldiniz. Thomas Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde Kültürlerarası İnsan Hakları Programı! Bu yenilikçi LL.M. programı, zamanımızın kritik konusu hakkında derinlemesine eğitim sunmak için tasarlanmıştır: insan onurunun siyasi, sosyal, ekonomik ve kültürel hatlarda korunması.

    • Carlisle, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı

    1 yıl

    Kampüste

    Ingilizce

    LL.M. Penn State'deki Dickinson Law'daki program, ABD dışında eğitim almış öğrencilere ve avukatlara Amerikan hukuk sistemi hakkında üst düzey bir anlayış kazandırıyor.Programın temel kursları sizi benzersiz analitik metodolojilerimizle tanıştırır.Öğrenciler daha sonra özel çalışma alanlarına bölünmüş “Avukat Olarak…” müfredatımızdan dersler seçebilir ve ilgi alanlarına göre kişiselleştirilmiş yollar oluşturabilirler.

    • Columbus, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı

    9 aylar

    Kampüste

    Ingilizce

    Moritz'de kariyer hedeflerinize ve akademik ilgi alanlarınıza uygun kendi müfredatınızı tasarlayabilirsiniz. Genel bir müfredata devam etmek veya hukukun özel bir alanına yoğunlaşmak için ABD, ulusötesi ve uluslararası hukukun ana alanlarındaki 100'den fazla ders arasından seçim yapabilirsiniz.

    • San Diego, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    1 yıl

    Kampüste

    Ingilizce

    LLM Karşılaştırma Hukuku programında, avukatlar ve hukuk dışı okul mezunları için ABD dışından eğitim verilmektedir. Karşılaştırmalı Hukuk Yüksek Lisansı (LLM) için adaylar, ABD Hukukuna Giriş ve Hukuk Yazarlığı ve Araştırması olmak üzere iki zorunlu ders içeriyor. Diğer dersler seçmeli derslerdir ve herhangi bir hukuk alanında alınabilirler. Öğrenciler altı popüler hukuk alanından birinde bir Konsantrasyon peşinde koşma seçeneğine sahiptirler.

    • Dayton, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    1 yıl

    Uzaktan Eğitim

    Ingilizce

    Ocak 2019'dan itibaren University of Dayton School of Law , LL.M.'lerini tamamlamak isteyen öğrenciler için tamamen çevrimiçi bir seçenek sunmaya başladı. Amerikan ve Ulusötesi Hukuk derecesi.

    • Columbia, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı

    1 yıl

    Kampüste

    Ingilizce

    Mizzou LL.M. Amerikan Hukuku'nda, ABD hukuk sistemine ve ABD dışındaki yasal yüksek lisanslarını kazanan öğrencilere yönelik ABD yasal uygulamalarına giriş sağlar.

    • Irvine, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı

    1 yıl

    Kampüste

    Ingilizce

    Kaliforniya Üniversitesi'nde bulunan Yüksek Lisans Vergi Programı, Irvine School of Law, hem doktriner derinliği hem de Amerika Birleşik Devletleri'nde veya yurtdışında en yüksek düzeylerde vergi yasası uygulamak için gereken pratik becerileri öğrencilere tanıtan yenilikçi bir müfredat sunar.

    • Arlington, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı

    12 aylar

    Uzaktan Eğitim

    Ingilizce

    ABD Hukukunda Flex-LLM, DC Barosuna girmek için gereken yüksek standartları karşılamak üzere tasarlanmış yoğun bir eğitim kursudur. ABD hükümetinin yapısını ve hukuk sistemini kapsar ve DC Baro sınavının söz konusu kredi gereksinimlerini karşılayan önemli hukuk alanlarını içerir. Ocak veya Mayıs aylarında tam zamanlı bir eğitim, sizi bir sonraki yıl, Şubat veya Temmuz aylarında Baro sınavına girmeye hazırlayacaktır.

    • Sacramento, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı

    2 yıllar

    harmanlanmış, Uzaktan Eğitim

    Ingilizce

    Su ve Çevre Hukukundaki LLM, sizi yerelden uluslararasıya her düzeyde işletmelerin ve geliştiricilerin, çiftçilerin ve çiftçilerin, kar amacı gütmeyen kuruluşların ve kamu kurumlarının çeşitli ihtiyaçlarına hizmet etmeye hazırlayacaktır.