28 LLM programlar içinde Asia for 2024

LLM programlar içinde Asia for 2024Filter
    • Shenzhen, Çin Halk Cumhuriyeti

    Tam zamanlı

    1 yıl

    Kampüste

    Ingilizce

    STL’nin LL.M’si Program, uluslar arası hukuktaki dersleri, bir çok yasal gelenekten birleştirerek öğrencileri, çelişkili yasal gelenekleri, karmaşık ulusötesi ticari işlemleri ve uyuşmazlık çözümünü içeren küresel uygulamaya hazırlar. Çok uluslu üst düzey bilginlerden oluşan STL, eleştirel düşünmede sürükleyici, etkileşimli sınıf öğretimi ve eğitimine odaklanmaktadır.

    • Jerusalem, İsrail

    Tam zamanlı

    1 yıl

    Kampüste

    Ingilizce

    LL.M. İnsan Hakları ve Uluslararası Hukuk Yüksek Lisansı, uzun süredir ülkenin en prestijli hukuk okulu olarak kabul edilen Hukuk Fakültesi ile ortaklaşa İbrani Üniversitesi Rothberg Uluslararası Okulu (RIS) aracılığıyla sunulmaktadır. Bu program, bir hukuk diplomasını tamamlamış ve hukuk, akademi ve hükümet ve sivil toplum sektörlerinde kariyerlerle ilgilenen öğrencilere yöneliktir.

    • Dubai, Birleşik Arap Emirlikleri

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    1 yıl

    Kampüste

    Ingilizce

    LLM Yasası, öğrencilere hukuki süreçler, yöntemler ve kavramlar hakkında sistematik bir anlayış sunarak akademik bir konu olarak öğrencilerin hukuk hakkındaki bilgilerini derinleştirmek ve genişletmek için tasarlanmıştır; yasal süreçlerin gerçekleştiği sosyal ve politik bağlamın; ve uygun teorik hukuk anlayışları.

    • Shanghai, Çin Halk Cumhuriyeti

    Tam zamanlı

    2 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    LL.M. Çin Hukuku (Master of Laws) programı, Çin'deki en eski ve en prestijli üniversitelerden biri olan KoGuan Hukuk Fakültesi Shanghai Jiao Tong Üniversitesi tarafından sunulan lisansüstü bir hukuk programıdır. Program, Çin medeni ve ticari hukukuna odaklanmış ve yabancı hukuk öğrencileri ve hukuk uzmanlarına Çin hukuku ve hukuk süreçlerini inceleme ve Çin ve karşılaştırmalı hukuk araştırmalarına katılma konusunda mükemmel bir fırsat sunuyor.

    • Singapore, Singapur

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    9 aylar

    Uzaktan Eğitim, Kampüste

    Ingilizce

    LL.M. (Legum Magister) Uluslararası Ticaret Hukuku, Singapur'da herkese açık olan ve 9 ay (Ekim alımı) veya 12 ay (Ocak alımı) içinde tamamlanabilen tam zamanlı bir programdır. Paris Barosu Okulu (EFB) adayları için LL.M'yi tamamlamalarını sağlayan özel bir ortaklık bulunmaktadır. yalnızca 6 ay içinde, ancak yalnızca Ocak ayı alımına kaydolmaları ve belirli koşulları karşılamaları durumunda.

    • Hamburg, Almanya
    • Ghent, Belçika
    • + 7 more

    Tam zamanlı

    1 yıl

    Kampüste

    Ingilizce

    Hukuk ve İktisat (EMLE) programında bu Avrupa Master iki, hatta üç Avrupalı ​​ve Avrupalı ​​olmayan üniversiteler disiplinler arası hukuk çalışmaları ve ekonomi için eşsiz bir fırsat sunmaktadır. Ortak bir LL.M. olacak Hamburg, Ghent ve Rotterdam'daki üniversiteler ve diğer tüm ortak üniversiteler, yüksek lisans derecesi (LL.M / MA / M.Sc.) kazandıracaktır.

    • Sydney, Avustralya
    • Moore Park, Avustralya
    • + 2 more

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    1 yıl

    Kampüste

    Ingilizce

    Bu kurs, öğrencilere kendi mesleki uygulama alanlarında uzman hukuk becerilerinin yanı sıra hukuk çalışmalarıyla ilgili teorik ve pratik araştırma yeteneklerini geliştirme fırsatı verir.

    • Surabaya, Endonezya

    Tam zamanlı

    2 yıllar

    Uzaktan Eğitim, Kampüste

    Ingilizce

    UNAIR'in Hukuk Yüksek Lisans Programının amacı, üstün hukuki yetkinliğe ve ahlaki değere sahip profesyonel hukukçular yetiştirmektir. Bu, Universitas Airlangga'nın sloganı ile uyumludur: 'Ahlakla Mükemmellik. Ana dallar şunları içerir: İş Hukuku (genel iş veya İslami ticaret üzerine yoğunlaşarak), Mahkeme Davası, Devlet Hukuku ve Uluslararası Hukuk.

    • Warsaw, Polonya
    • Shanghai, Çin Halk Cumhuriyeti
    • + 1 more

    Yarı zamanlı

    1 yıl

    harmanlanmış, Uzaktan Eğitim, Kampüste

    Ingilizce

    Beş kurum LL.M. Uluslar arası Ticari Uygulamada. Center for International Legal Studies (Salzburg, Avusturya) dünya çapında 5.000'den fazla avukat üyesine sahiptir. Lazarski Üniversitesi Hukuk Fakültesi (Varşova, Polonya), son yedi yıldır Polonya üniversite hukuk fakülteleri arasında birinci sırada yer aldı. 1635 yılında kurulan Eötvös Loránd Üniversitesi (Budapeşte, Macaristan) Macaristan'ın önde gelen hukuk fakültesidir. Lixin Üniversitesi'nde Finansal Hukuk ve Politika Merkezi, Şanghay'da (Çin), Boston Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde (Boston, Massachusetts) 1872'de kurulmuştur ve Amerikan Barolar Birliği tarafından akredite edilmiş 200'den fazla hukuk fakültesinin 25'inde yer almaktadır.

    • Bangkok, Tayland

    Tam zamanlı

    1 yıl

    Kampüste

    Ingilizce

    The LL.M. Business Law (International) Program is the first international graduate law program to be offered in Thailand and has since produced a number of outstanding graduates currently pursuing unique legal careers in T­­­­­hailand and other ASEAN countries. Prospective students to the LL.M. Business Law (International) Program include Thai and foreign legal practitioners, graduate students, and exchange students. One of the most distinctive aspects of the LL.M. Business Law (International) Program is the active participation by our two partner universities, as well as our collaborative efforts in accommodating visiting professors from each partner university teaching selected law courses and broadening opportunities for students to participate in an exchange program among leading international universities.

    • Osaka, Japonya

    Kampüste

    Hukuk Enstitümüzün iki eğitim dersi vardır. Biri yasal ve siyasi sorunları analiz etme becerilerini geliştirmek isteyen öğrenciler için (Akademik Kurs), diğeri ise gelecekte hukuk mesleğini icra etmek isteyenler için (Hukuk Okulu). Akademik kursta, öğrenciler genellikle belirli bir tema üzerinde araştırma çalışmaları yürütürler ve böylece yasal ve politik analiz kapasitelerini geliştirirler. Eğitim, öğretmen başına üç öğrenci bazında yapılır. Hukuk Fakültesi kursu, öğrencilere avukatlık yapmak için gereken daha yüksek düzeyde bilgi ve beceri sağlar. Bu amaçla uzun süreli akademik kariyere sahip birçok hocamızın yanı sıra hukukçuluk yapan ve hukuk bürolarında işbaşı eğitim veren hocalarımız bulunmaktadır.

    • Shibuya City, Japonya

    Kampüste

    Özel Hukuk Bölümü, Japonya içinde ve dışında hukuk teorisinin temellerinden uzmanlık alanlarındaki son gelişmelere kadar çok çeşitli alanları kapsar ve aşağıdakiler gibi geleceğin toplumunun kalbinde çalışma becerisine sahip hukuk uzmanlarını yetiştirmek için tasarlanmıştır. : üstün araştırma yeteneklerine sahip araştırmacılar; uluslararası topluma katkıda bulunabilecek memurlar; uyuşmazlıkları hızlı ve verimli bir şekilde çözme becerisine sahip şirketler hukuku uzmanları; Hukuk Fakültesine devam etmek isteyen hukuk teorisinde kapsamlı bir temele sahip mezunlar; ve son derece deneyimli ve çalışkan uluslararası uzman avukatlar. Bölümde, hukuk alanında uzmanlaşmış öğretim üyeleri tarafından yürütülen seminerler aracılığıyla geniş temalar hakkında genel bilgilerin yanı sıra her bir lisansüstü öğrenciye belirli bir araştırma temasına dayalı olarak nasıl araştırma yapılacağı konusunda kişisel eğitimler verilmektedir. "Özel Hukuk Genel Semineri" olarak bilinen seminerlerde araştırma ile bağlantılı olarak yaklaşık 50 ders verilmektedir ve bu seminerlerde birçok öğretim üyesi güncel konular hakkında (yurt dışından gelen öğretim üyeleri de dahil olmak üzere) omnibus formatında dersler vermektedir. Burada öğrenilen bilgilere dayanarak, öğrenciler mahkeme içtihatları üzerine araştırma yaparlar ve ağırlıklı olarak Japonya, İngiltere, ABD, Fransa, Almanya ve Japonya'dan referansların araştırma yöntemlerine odaklanan "Araştırma Metodolojisi" başlıklı seminerde nasıl tez yazacakları öğretilir. Asya'nın yanı sıra akademik makaleler yazmakla ilgili yorumlar. Daha sonra öğretim üyeleri öğrencilere araştırma yönergeleri verir ve tezlerini tamamlamalarına yardımcı olur.

    • Kazo, Japonya

    Kampüste

    Hukuk Enstitüsünün yüksek lisans programında, belirli bir süre için kayıt yaptırmak, eğitim felsefesi ve amacı doğrultusunda Enstitü tarafından belirlenen dersleri almak ve standart sayıda kredi kazanmaktır. Ödüllendirme için bir gerekliliktir. Ayrıca, yüksek lisans tezi, geniş bir perspektiften derinlemesine akademik bilgi edinebilmeli ve yüksek derecede uzmanlık gerektiren çalışma veya mesleklerdeki araştırma yetenekleri için gerekli gelişmiş yetenekleri gösterebilmelidir. Konu araştırması, geniş bir akademik bilgi yelpazesine sahip olmalı ve yüksek derecede uzmanlık gerektiren çalışma veya meslekler alanında araştırma yetenekleri için gerekli gelişmiş yetenekleri gösterebilmelidir. Sonuçların sınavını ve final sınavını geçmek esastır.

    • Batam, Endonezya

    Kampüste

    Ingilizce

    Universitas Internasional Batam (MH-UIB) Hukuk Yüksek Lisans Programı, genel olarak Endonezya'da ve özellikle Kepulauan Riau Eyaletinde hukuk alanında insan kaynağı geliştirmeyi amaçlayan programlardan biridir. Bu Program, teorik bilgi ve pratik beceriler konusunda yetkin, güvenilir ve nitelikli profesyoneller yetiştirir.

    • Sha Tin, Hong Kong

    Kampüste

    Ingilizce

    Ortak hukuk, dünya çapında milyonlarca insanı Hong Kong, Singapur, İngiltere, Avustralya, Yeni Zelanda, Kanada, Hindistan ve Amerika Birleşik Devletleri gibi çeşitli kültürlerde birleştiren dinamik ve heyecan verici bir hukuk sistemidir.