39 LLM programlar içinde Avrupa Hukuku içinde Avrupa for 2024

LLM programlar içinde Avrupa Hukuku içinde Avrupa for 2024Filter
    • Wrocław, Polonya

    Tam zamanlı

    2 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    LLM Uluslararası ve Avrupa Hukuku tamamen İngilizce olarak öğretilir ve hem uluslararası hem de Polonyalı öğrencilere açıktır. LLM Uluslararası ve Avrupa Hukuku ikinci aşama programını tamamladıktan sonra, mezun, Uluslararası ve Avrupa hukukunun dogmatik disiplinleri alanında beceri ve genel bilgiye sahip olacaktır.

    • Olomouc, Çek Cumhuriyeti

    Tam zamanlı

    2 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Anahtar özellikler 2 yıl programı (tez hazırlama tam zamanlı / sınıf içi ders + 1 dönem 3 dönem)

    • Wrocław, Polonya

    Tam zamanlı

    2 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    LLM Uluslararası ve Avrupa Hukuku tamamen İngilizce olarak öğretilir ve hem uluslararası hem de Polonyalı öğrencilere açıktır. İkinci döngü programı LLM Uluslararası ve Avrupa Hukuku tamamlandıktan sonra, mezun Uluslararası ve Avrupa hukukunun dogmatik disiplinleri alanında beceri ve genel bilgiye sahip olacaktır. Seçilen uzmanlığa bağlı olarak, mezun uluslararası ticari ticaret alanında faaliyet gösteren veya uluslararası alanda insan haklarının korunmasının çeşitli yönleriyle uğraşan kuruluşlar tarafından üstlenilen faaliyetlerin profiliyle ilgili uzman bilgi ve becerileri alacaktır. LLM Uluslararası ve Avrupa Hukuku mezunları, hukuk bilimlerinden temel bilgi gerektiren tüm yerel ve uluslararası kuruluşlarda (kamu ve halka açık olmayan) istihdam edilmeye hazırdır. Mezunlar, kişilerarası becerilere ve karar süreçlerinde iletişim kurma kapasitesine sahip olmanın yanı sıra hem ulusal hem de uluslararası hukuka dayalı uyuşmazlık çözümü süreçlerinde müzakereci, arabulucu ve hakem rolünü yerine getirme becerisine sahiptir. Mezunlar ayrıca uluslararası alanda ticari faaliyete başlamak için hayati önem taşıyan becerileri de kazanırlar. Çağdaş ticari ilişkilerin son derece rekabetçi ortamında etkili işleyiş, fikri mülkiyet hukuku, ekonomi ve belirli bir girişimin profiline özgü belirli hukuk bilimi alanlarının unsurları hakkında bilgi gerektirir.

    • Groningen, Hollanda

    Tam zamanlı

    1 yıl

    Kampüste

    Ingilizce

    Avrupa Ekonomik Hukukunda LLM, Avrupa Pazar Hukukunun tüm yönlerini kapsar. Sınıflardaki öğretim elemanlarının öğrencilere karşı çok kişisel bir yaklaşımı vardır.

    • Paris, Fransa

    Tam zamanlı

    1 yıl

    Kampüste

    Ingilizce

    Kurslar, Paris-PanthéonAssas Üniversitesi ile diğer Avrupa Üye Devletlerinden tanınmış uzmanları bir araya getiren, yüksek nitelikli profesörlerden oluşan gerçek bir Avrupalı ekip tarafından verilmektedir. Konu alanları öğrencilere Avrupa Birliği'nin yetki alanına giren birçok alanda Avrupa Hukuku hakkında kapsamlı bir anlayış edinme fırsatı verir.

    • Lyon, Fransa

    Tam zamanlı

    1 yıl

    Kampüste

    Ingilizce

    Lyon 3 Hukuk Fakültesi'nden Uluslararası ve Avrupa Ticaret Hukuku programında yüksek lisans 2 LL.M, öğrencilere Avrupa ve Uluslararası Ticaret Hukuku bilgilerini derinleştirme fırsatı sunar. Akademisyenler ve uygulayıcılar tarafından özel olarak İngilizce olarak verilen kurslar, uluslararası avukatlık uygulamalarının gereksinimlerini tam olarak karşılamaktadır.

    • Leiden, Hollanda

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    1 yıl

    Kampüste

    Ingilizce

    Bu bir yıllık program, insan hakları, iç pazar ve Birliğin dış ilişkileri gibi önemli ve hızla gelişen Avrupa hukuku alanında önemli ve kurumsal hukuk perspektifinden uzmanlaşmak isteyen öğrenciler için tasarlanmıştır. Program İngilizce olarak öğretilir ve dünyanın dört bir yanından öğrencileri çeker.

    • Lisbon, Portekiz

    Tam zamanlı

    1 yıl

    Kampüste

    Ingilizce

    Bu, Avrupa'da sunulan başka hiçbir programa benzemeyen bir programdır. Bu sadece Avrupa ve Uluslararası Hukuka odaklanan bir program daha değil. Amacı, yenilikçi öğretim metodolojileri kullanarak ve öğrencilere mükemmel bir uluslararası fakülteye erişim sağlayarak Avrupa ve Küresel Bağlamda Hukuk öğretmektir.

    • Dundee, Birleşik Krallık

    Tam zamanlı

    12 aylar

    Kampüste

    Ingilizce

    Çok çeşitli uluslararası hukuk modüllerimiz aracılığıyla sınır ötesi anlaşmazlıkların tedavisinde yasal kariyerinizi hazırlayın veya ilerletin

    • Nijmegen, Hollanda

    Tam zamanlı

    1 yıl

    Kampüste

    Ingilizce

    LL.M. Uluslararası ve Avrupa Hukukundaki program, öncelikle uluslararası boyutta hukuki bir kariyer yapmak amacıyla Avrupa Birliği hukuku ile ilgili anlayış ve bilgilerini geliştirmek isteyen öğrenciler için tasarlanmıştır.

    • Ghent, Belçika

    Tam zamanlı

    1 yıl

    Kampüste

    Ingilizce

    Avrupa Birliği Hukuku uzmanlığı, Avrupa Birliği hukuku ve kurumlarında uzmanlaşmak isteyen öğrenciler için Ghent Hukuk Okulu'nun AB hukuku alanındaki ünlü uzmanlığının en iyisini sunar. Zorunlu temel derslerin ve seçmeli uzmanlık derslerinin dikkatli bir kombinasyonu ile öğrenciler, kişisel kariyer veya araştırma ihtiyaçlarına odaklanma özgürlüğünü korurken, çok yönlü üst düzey bir AB hukuk eğitimi alırlar.

    • Brussels, Belçika

    Yarı zamanlı

    1 yıl

    Kampüste

    Ingilizce

    Bu LLM, 1971'den bu yana olağanüstü kalitesi, uluslararası karakteri ve uluslararası ve Avrupa hukukunun yanı sıra akademik mükemmellik ve en son pratik anlayışları birleştiren özenle geliştirilmiş bir müfredatla tanınan bir lisansüstü programdır. Öğrencileri sürdürülebilir bir küresel toplum için uluslararası hukuk kariyer yollarına hazırlama konusunda mükemmeldir.

    • Luxembourg City, Lüksemburg

    Tam zamanlı

    2 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce, Fransızca

    Avrupa İş Hukukunda Master, AB hukukundaki en yenilikçi Master programları arasındadır. İş hukuku sektörlerinin Avrupalılaşmasına odaklanır, temel konuları kapsar ve öğrencilerin özel hukuka ilişkin ulusal mevzuatın gelecekte nasıl gelişeceğini anlamalarına izin verir.

    • Lyon, Fransa

    Tam zamanlı

    1 yıl

    Kampüste

    Ingilizce

    Bu tam yıllık programın temel dersleri, müzakere edilen başlıca Avrupa ve Küresel Ticaret ve Yatırım Anlaşmalarını ve bunların DTÖ ile etkileşimlerini, özellikle Avrupa Birliği odaklı olarak kapsamaktadır.

    • Maastricht, Hollanda

    Tam zamanlı

    1 yıl

    Kampüste

    Ingilizce

    Analitik düşünür müsünüz? Vergi hukuku, ticaret, finans ve politika ile ilgileniyor musunuz? Kendinizi uluslararası şirketlere veya özel kişilere uluslararası vergi konularında danışmanlık yaparken görebilir misiniz? O halde neden Uluslararası ve Avrupa Vergi Hukuku okumuyorsunuz? Kurumlar vergilendirmesi ve uluslararası vergi planlamasına ek olarak, çok çeşitli ilgili ekonomik, yasal ve sosyal konuları inceleyeceksiniz.