17 LLM programlar içinde Fikri Mülkiyet Hukuku içinde Amerika Birleşik Devletleri for 2024

LLM programlar içinde Fikri Mülkiyet Hukuku içinde Amerika Birleşik Devletleri for 2024Filter
    • Concord, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    1 yıl

    Uzaktan Eğitim

    Ingilizce

    ABD'li ve yabancı avukatlar için tasarlanan öğrenciler, tümü kendi evlerinin rahatlığında, sektörün ve alanın ön saflarında yer alan akademik uzmanlardan eğitim alırlar. Bir IP uzmanı olun ve dünyanın sizin için neler hazırladığını görün.

    • Los Angeles, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı

    1 yıl

    Kampüste

    Ingilizce

    Fikri Mülkiyet, hukuk uygulamasının en dinamik ve en hızlı büyüyen alanlarından biridir ve Amerikan ekonomisinin kabaca yüzde 20'sini temsil etmektedir.

    • Fort Worth, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    1 yıl

    Kampüste

    Ingilizce

    Günümüzün küresel, bilgiye dayalı ekonomisinde, gelişmiş bir fikri mülkiyet (IP) hukuku anlayışı edinmek her zamankinden daha önemlidir. İster bir fikri mülkiyet kariyerine devam edin, ister bir start-up'a sahip olun veya ülkeniz için fikri mülkiyet veya teknoloji politikaları oluşturmaya dahil olun, Fikri Mülkiyet alanında benzersiz bir şekilde tasarlanmış Hukuk Yüksek Lisansımız (LL.M.) sizi karmaşık ve her zaman için hazırlayacaktır. gelişen IP ve teknoloji hukuku ortamı. IP LL.M. derecesi, halihazırda ABD dışındaki bir hukuk fakültesinden JD derecesine veya birinci hukuk derecesine sahip olan öğrenciler için tasarlanmıştır. Bu derece, avukatları, ABD hukuk fakültesi mezunlarını ve Teksas Baro Sınavına girmek isteyenler de dahil olmak üzere uluslararası hukuk öğrencilerini hedeflemektedir.

    • Champaign, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı

    2 yarıyıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Illinois LLM - Fikri Mülkiyet ve Teknoloji Hukuku Konsantrasyon programı, önceden herhangi bir yasal eğitim almış veya almamış öğrencileri profesyonel kariyerlerinde başarılı olmaya hazırlamak için tasarlanmıştır. LLM - Fikri Mülkiyet ve Teknoloji Hukuku Konsantrasyon programındaki yabancı eğitimli öğrencilere ABD hukuk sistemi tanıtılır ve kendi akademik veya profesyonel ilgi alanlarında uzmanlaşma fırsatı sağlanır. ABD'de eğitim almış avukatlar, LLM - Fikri Mülkiyet ve Teknoloji Hukuku Yoğunlaştırma programında profesyonel ve kariyer hedeflerine ulaşmak için yasal uzmanlıklarını da geliştirebilirler.

    • Washington, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı

    1 yıl

    Kampüste

    Ingilizce

    American University Washington Hukuk Fakültesi (AUWCL), fikri mülkiyet ve teknoloji hukuku ile ilgili alanlarda uzun süredir lider konumdadır. LL.M. Doktora Fikri Mülkiyet ve Teknoloji bu örtüşen uygulama alanlarına girmek veya büyümek isteyen uluslararası ve yerel hukuk mezunları için benzersiz bir programla bu güçlü yönlerden yararlanır. Program, öğrencileri yargıçlar, yasa koyucular, yürütme organı yetkilileri, ticaret müzakerecileri, çok taraflı ajanslar, bilim adamları ve çalışmaları olan endüstri ve kamu yararına çalışan avukatlarla sürekli iletişim halinde tutmak için Washington DC konumumuzdan ve amiral gemisi araştırma ve politika merkezlerimizden yararlanır. hukukun bu heyecan verici ve hızla değişen alanını şekillendirmektedir. Üstün adaylar, kısmi öğrenim bursunu içeren Bilgi Adaleti Bursumuza başvurmaya davet edilir.

    • Washington, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    1 yıl

    Kampüste

    Ingilizce

    George Washington Üniversitesi Hukuk Fakültesi, yüzlerce yıldan beri fikri mülkiyet eğitimi ve burs alanında liderdir. GW Yasası 1895’te Yüksek Lisans’ın Patent Hukuku programını oluşturduğunda, mezunları zaten Bell’in telefonunun patentini, Mergenthaler’in linotip makinesini ve Eastman’ın film kamerasını, yüzlerce başka icadı arasında dolaştırdı. Patent Ofisinde.

    • Albany, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    3 haftalar

    Kampüste

    Ingilizce

    LL.M. Program birkaç farklı çalışma seçeneği sunuyor. Adaylar, hükümet idaresi ve yönetmeliği, sağlık hukuku, fikri mülkiyet hukuku ya da uluslararası hukukta uzmanlaşabilirler ya da bu özel programlar dışında bir eğitim kursu tasarlayabilirler. Okul, tamamen çevrimiçi sunulan, uluslararası öğrencilerin evden ders almalarına izin veren Siber Güvenlik ve Veri Gizliliği Yasası'nda bir LLM sunmaktadır.

    • New York, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    Kampüste

    Ingilizce

    Bu benzersiz program bilişim hukuku hızla gelişen alanı ile fikri mülkiyet haklarının klasik çalışma birleştirir.

    • Cleveland, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı

    2 yarıyıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Bu program, patentler, ticari markalar, telif hakları ve ticari sırlar dahil olmak üzere ABD fikri mülkiyet yasasının doktrini ve politikasıyla ilgilenen öğrenciler için en iyisidir.

    • Chicago, IL, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    Uzaktan Eğitim, Kampüste

    Ingilizce

    Yeni teknolojiler ve yeni fikri mülkiyet konuları sebebiyet veren sosyal uygulamalar, IP hukuk öncü eğitim ve ilgili uygulama teknikleri takip etmek ve fikri mülkiyet hızlı hareket eden avans, rekabetçi dünya için gereklidir.

    • Boston, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı

    1 yıl

    Kampüste

    Ingilizce

    İnsanların dijital varlıkların sonsuz kopyalarını dünyanın her yerine anında ve ücretsiz olarak gönderebildiği bir dünyada, müşteriler entelektüel alandaki önemli çıkarlarını düzgün bir şekilde korumak için yetkin danışman talep ediyor. Sizi bu zorluğa BU Law'dan daha iyi hazırlayacak çok az okul vardır. US News & World Report, fikri mülkiyet hukuku çalışmaları için bizi sürekli olarak ülkenin en iyi okulları arasında gösteriyor. Her yıl, seçkin bir avukat grubunu bu çok önemli alanda ileri eğitim yoluyla geleceği yakalamaya davet ediyoruz.

    • New York, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    12 aylar

    Kampüste

    Ingilizce

    Fikri Mülkiyet ve Bilgi Teknolojisi Hukukunda LLM programı, fikri mülkiyet haklarının klasik çalışmasını hızla gelişen bilgi teknolojisi hukuku alanıyla birleştiren benzersiz bir programdır. Öğrenciler, telif hakkı, patent ve ticari marka hukuku alanındaki temel ve ileri düzey fikri mülkiyet hakları konularını inceler ve ayrıca siber suçlar, e-ticaret, bilgi gizliliği hukuku ve İnternet hukuku gibi günümüzün dijital bilgi toplumunun kalbinde yer alan konular hakkında bilgi edinirler.

    • Indianapolis, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    1 yıl

    Kampüste

    Ingilizce

    ABD'den veya yurtdışından bir hukuk fakültesi mezunu veya avukat olarak, Fikri Mülkiyet Hukuku alanında bir derece ile telif hakkı yasası, patentler, ticari markalar ve ilgili konular hakkındaki anlayışınızı genişletebilirsiniz.

    • East Lansing, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    Kampüste

    Ingilizce

    İster avukat ister başka bir alanda profesyonel olun, teknolojik yenilik işinizi yönlendirir. Eşsiz fikri mülkiyet, bilgi ve iletişim (ipic) hukuku programımız, yabancı ve yerli avukatların yanı sıra diğer mesleklerden avukatlara - kök alanları, ticaret, iletişim, sanat ve tasarım ve ambalajlama gibi - sadece birkaç isim verir - Hukukun en hızlı büyüyen ve en kazançlı alanlarından birinde uzmanlık kazanma şansı. programımız herkese seçenekler sunar.

    • San Francisco, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    2 yarıyıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Fikri Mülkiyet programındaki LLM, biyoteknoloji hukuku, İnternet ve yazılım hukuku gibi alanlarda güncel talimatlar sağlar. Öğrenciler patent, ticari marka ve telif hakkı hukuku alanlarını derinlemesine araştırır; taslak anlaşmalar ve dava belgeleri ve müzakere ipuçları ve stratejileri öğrenin.