3 LLM programlar içinde Medeni Hukuk Çalışmaları içinde Amerika Birleşik Devletleri for 2024

LLM programlar içinde Medeni Hukuk Çalışmaları içinde Amerika Birleşik Devletleri for 2024Filter
    • Los Angeles, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı

    1 yıl

    Kampüste

    Ingilizce

    Hukuk Davaları ve Savunuculuk alanında bir LLM, uluslararası dava avukatı olmak isteyen öğrenciler için ideal bir seçimdir. Bu uzmanlık sayesinde, Loyola'nın yüksek dereceli deneme savunuculuk programından yararlanacaksınız. Tipik ABD mahkeme salonlarını ve mahkeme tesislerini çoğaltmak için tasarlanmış birkaç sınıfa sahip Girardi binasında öğreneceksiniz. Mahkeme salonunda hikayeli kariyerleri ve deneyimleri olan profesörlerden ders alacaksınız. Loyola, öğrencileri mükemmel dava avukatlarına dönüştürmekle ünlüdür ve siz de bir istisna olmayacaksınız. LLM derecesi toplam 24 birim kredi gerektirir. Hukuk Davaları ve Savunuculuk Uzmanlığı, 17 ünite öngörülen kursun tatmin edici bir şekilde tamamlanmasıyla tanınacaktır. Buna 17 adet zorunlu ders dahildir.

    • Washington, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    1 yıl

    harmanlanmış, Uzaktan Eğitim, Kampüste

    Ingilizce

    GW Yasası, devlet ihale hukuku disiplininin doğum yeridir. Fakültemizin seçkin üyeleri, bu alanda düşünce liderleri olarak tanınmakta ve dünyanın kamu alımları hakkında düşünme ve konuşma şeklini değiştiren burslar üretmektedir. Deneyimsel, uygulamaya dayalı müfredatımız, öğrencileri karmaşık bir satın alma hukuku uygulamasının taleplerine hazırlar. Eğitimdeki avukatlar, avukatlar ve devlet alımları alanında deneyime sahip avukatlar için eşsiz bir derece yelpazesi sunuyoruz.

    • Washington, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    1 yıl

    Kampüste

    Ingilizce

    Müşteriler avukatlarının uluslararası ve karşılaştırmalı hukukta yetenekli olmalarını ister. İşlem avukatlarının karmaşık uluslararası sözleşmeleri müzakere edebilmeleri gerekir. Avukatlar, bir uluslararası mahkemeye, tahkim kuruluna veya uluslararası hukuka ilişkin en son meseleleri tartışmak üzere uluslararası bir mahkemeye çıkabilmelidir.