Keystone logo

15 LLM programlar içinde Politika 2024

filtreler

filtreler

  • LLM
  • Hukuk Çalışmaları
  • Politika
Çalışma alanları
  • Hukuk Çalışmaları (15)
  • Ana kategoriye geri dön
Konumlar
Daha fazla konum bulun
Derece türü
Süre
çalışma hızı
Dilim
Dilim
çalışma formatı

LLM programlar içinde Politika

Belli bir alanda uzmanlaşmak isteyen lisansüstü hukuk diplomasına sahip olanlar için, Yüksek Lisans veya LLM alanıyla uzmanlık kazanmak faydalı olabilir. Tipik olarak tek bir yılda tamamlanan bu lisansüstü lisans derecesi, seçtiğiniz spesifik alandaki bilgi ve tecrübenizi büyük ölçüde artırabilir.

Politikada bir LLM nedir? Bir hukuk derecesine sahip bir kişi sadece politika yasalarına daha fazla odaklanmak istediğinde, Politika LLM'si birkaç farklı alanda kazanılabilir. Kamu yararı yasası ve politikası, çevre hukuku ve politikası, uluslararası rekabet hukuku ve politikası, seçim yapabileceğiniz seçeneklerden sadece birkaçıdır. Politikalar, yasaların mümkün olan en iyi şekilde kullanılmasına ve insanların kendilerine yardım ettiklerinden ve bunları engellememesinden emin olmalarının ötesinde büyük bir rol oynamakla birlikte, politikaların oluşturulmasında, değiştirilmesinde veya yok edilmesinde rol oynamak çok güzel olabilir.

Politika'da bir LLM Kazanç sağlamak, sizi daha cazip bir avukat yapabilir; çünkü dünyanın her yerinde bulunan tüm işletme ve yönetim organları, politikalarında bir noktada yardıma ihtiyaç duyacaktır. Ayrıca kazanç potansiyelinizi artırabilir ve hatta siyaset gibi diğer alanlara açılmanıza yardımcı olabilir.

Politika'da LLM sunan her okulda, okulun büyüklüğü ve ne kadar prestijli olduğu gibi çeşitli faktörlere dayalı olarak farklı öğrenim ücretleri olacaktır. Okulların hangi ülkede olduklarını temel alan farklı maliyetler de olacaktır.

Politika alanında LLM olan birisi için çok çeşitli kariyer seçenekleri bulunmaktadır. Hukuk uygulayabilir, lobici olursunuz, hükümet ve kâr amacı gütmeyen kuruluşlarla çalışabilir veya politika alanındaki güncel konuları araştırmak ve analiz etmek için bir düşünce kuruluşunda çalışabilirsiniz. Her endüstride politikalarla ilgili işler bulunduğu için, politika kanunu uygulamak için neredeyse sayısız yol vardır.

Politikada bir LLM sunan birçok harika dünya okulları var.Ayrıca, bazı dersleri çevrimiçi olarak alabileceksiniz. Aşağıda programınızı arayın ve başvuru formunu doldurarak doğrudan seçtiğiniz okulun kabul bürosuyla iletişime geçin.